MEDITATII

Pentru informatii legate de meditatiile Centrului Eduking , va rugam sa vizitati site-ul www.eduking.ro

ALBU IULIANA

FONDATOAREA CENTRULUI DE MEDIATII EDUKING

Centrul de mediatii EDUKING s-a nascut din dorinta de a ajuta elevii sa-si cultive placerea de a invata, din dorinta de a oferi servicii educationale eficiente si de calitate, in care copilului sa i se urmaresca evolutia si sa i se redea increderea in sine.
    Un bun pedagog este cel care empatizeaza cu elevii sai, care ii intelege si care poate patrunde in sufletul copilului.
    Modul in care profesorul comunica cu elevii este foarte important iar daca acesta reuseste sa prezinte in mod atractiv lectiile, rezultatele nu se vor lasa asteptate.
    Principalele calitati ale profesorilor din echipa EDUKING sunt experienta indelungata, dragostea pentru copii, capacitatea de a organiza materia, de a pregati lectii interesante si interactive in care sa implice toti elevii.
    Profesorii nostri sunt devotati muncii lor, iubesc copiii, au multa rabdare, vorbesc cu blândete si incurajeaza elevii.
    Dotarile spatiului unde se desfasoara cursurile sunt de ultima generatie, cu table interactive, videoproiectoare si tot ce este necesar, astfel incât elevii sa se simta confortabil si sa invete cu placere intr-un mediu propice concentrarii si studiului.
    Echipa EduKing este una tânara, flexibila, având competente exceptionale, dedicata copiilor, incurajându-i si redându-le increderea in fortele proprii.

 

Shopping Cart