Despre mine

      Numele meu este IULIANA  ALBU, am absolvit Facultatea de Matematică în cadrul Universității București în anul 2000, masteratul  de Geometrie din cadrul Facultății de Matematică. Ulterior am lucrat mai mult de 15 ani ca profesor de matematică în scoli și licee renumite din București. În paralel, în toți acești ani, am pregatit sute de elevi pentru examenele naționale, reușind să obțin rezultate extraordinare cu fiecare dintre ei și să acumulez o vastă experiență în predarea  matematicii pentru orice nivel.

      Mi-am descoperit vocația și pasiunea încă din copilarie, când bunica mea îmi scria pe caiet un sir lung de calcule iar eu le rezolvam de fiecare dată perfect, chiar dacă aveam doar 3-4 ani. Acum, bunica mea are 94 de ani și încă știe tabla înmulțirii la perfecție și zeci de poezii din vremurile ei. Jocul din copilărie pe care mi-l amintesc cel mai limpede era jocul „de-a scoala”, iar rolul meu preferat de fiecare dată era cel de profesoară.  Acest rol pe care mi-l însușeam încă de mică avea să anticipeze cariera mea didactică de mai târziu, pe care o practic cu dăruire și responsabilitate.

     Sunt o fire calmă și le pot explica copiilor materia ori de câte ori este necesar încât să înțeleagă, mă pot pune în pielea lor și pot să mă adaptez fiecăruia în parte.

     În fiecare zi sunt fericită că pot ajuta copiii să învețe eficient, că pot fi alături de ei și îi pot determina să spună „Uau…cât de usoară era problema!„. Mă simt împlinită îndrumându-i spre a iubi matematica, spre a avea încredere în ei și spre a obține notele mult-dorite.

     Sunt încântată când părinții mă sună sau îmi scriu mesaje de mulțumire după examene, sunt fericită că pot contribui benefic la viitorul copiilor lor.

     Pregătirea mea  profesională, anii petrecuți la catedră, dar și experiența de mamă a trei copii cu vârste diferite ( 21 ani, 9 ani  și 3 ani), mă ajută să le înțeleg nevoile și să mă adaptez fiecăruia în parte.

     Am pregătit în toți acești ani cu succes peste 1000 de elevi, atât pentru Evaluarea  Națională cât și pentru Bacalaureat, și sunt sigură că te pot ajuta și pe tine!

     Chiar pe fiul meu cel mare, care acum este student la ASE-Facultatea de Cibernetică, l-am pregătit în același mod cum am făcut-o și cu ceilalți elevi. Atât în clasa a VIII-a cât și în clasa a XII-a l-am pregătit în grupe alături de colegii lui, iar rezultatele au fost foarte bune pentru toți. Niciodată nu am lucrat cu el individual.

     Lucrul în grupă este o tehnică pe care o folosesc de peste 20 de ani pentru eficientizarea învățării și fixarea mai rapidă a materiei. Atât profesorii, psihologii cât și pedagogii recunosc beneficiile pe care le are această tehnică în stimularea progresului și a spiritului de echipă. Elevii sunt încurajați să lucreze împreună, să se autodepșească și să dea randament mult mai bun decât atunci când vine vorba de studiul individual.

Ai nevoie de cineva care sa te ghideze pentru a reuși?

Vino alături de mine și îți vei asigura succesul la examen!

"Învățătura este aurul care are preț oriunde"

Sprijinul oferit îmi este răsplătit cu procentul de 100% promovabilitate, așa că înscrie-te la cursul cu un expert în examenele naționale.

IULIANA ALBU
Fondator

De ce EU?

De ce să mă alegi pe mine?

✅ Experiență de peste 20 de ani în pregătirea examenului de Bacalaureat și Evaluare Națională.
✅ Sute de elevi pregatiți cu success.
✅ Experiență la catedra unor scoli/licee renumite din Bucuresti.
✅ Experientă ca profesor corector la examenul de Bacalaureat si Evaluare Nationala. 

Recenzii

Experienta

Profesorii noștri sunt calificați și foarte bine pregătiți.

Cursuri Online

Cursurile se desfășoară online pentru că siguranța copilului tău este pe primul loc.

Rezultate

Copiii noștri au rezultate excepționale în fiecare an.

Shopping Cart