BACALAUREAT

Înscrie-te! Achiți după prima ședință.

E important să iau BAC-ul?

       Supranumit și „Examenul maturității”, examenul de Bacalaureat reprezinta una dintre cele mai importante etape din cadrul vietii de liceean si, cu siguranta, aduce mult stres pentru fiecare elev. Examenul de Bacalaureat este unul al maturității pentru că pe de o parte se presupune că înainte de examen știm să ne organizăm timpul, astfel încât să ne și distrăm, dar să ne și pregătim pentru examen, iar pe de altă parte, presupune să învățăm să ne gestionăm emoțiile. Sunt elevi buni care clachează, nu pentru că nu au învățat, ci pentru că se lasă copleșiți de emoții și sunt elevi care nu sunt conștienți de importanța examenului și care își găsesc scuze și motivații care să-i împiedice să învețe.

       Odată ce BAC-ul este absolvit începe viața, adică trebuie să avem câteva lecții învățate la școala vieții cum ar fi: responsabilitatea, asumarea, organizarea, dar și prioritizarea task-urilor, capacitatea de memorare, putere de concentrare pe perioade lungi etc.

       După perioadele în care depunem efort pentru a trece cu bine de un examen sau pentru a pune un proiect pe picioare, experimentăm niște stări foarte plăcute de satisfacție, împlinire și, odată cu ele, experimentăm încrederea în propria persoană și stima de sine la cote înalte. Această combinație ne ajută să conștientizăm că un succes ne motivează pentru următoarele, că suntem capabili să realizăm ceea ce ne dorim.

BAC-ul ne deschide drumul către posibilități infinite, către facultatea sau jobul mult visat.

Ce fac? Este prea multă materie de învățat! Cu ce să încep?

         Într-adevar, a mai rămas foarte puțin timp până la BAC iar materia e foarte multă.  Ai lipsuri mari din clasele anterioare iar subiectele conțin materia facută în cei 4 ani de liceu. Cum poți să o acoperi pe toată într-un timp așa de scurt? De unde să începi? Cu ce să începi?

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ți-ar fi dacă cineva te-ar ghida pas cu pas și ți-ar spune exact ce e nevoie să înveți ?

Sunt multe materiale gratuite pe net, oare sunt bune, sunt eficiente? Pe care să le alegi?

         Netul e plin de materiale, de filmulețe cu lecții însă nu știi să selectezi ce anume iți folosește și ce este în plus. Nu știi cine a facut acele materiale, dacă este un profesor specializat și cu experiență. Nu știi dacă este ceea ce ai tu nevoie.

         Timpul trece repede și  ești stresat că trebuie să te apuci de învățat.

Dar nu stii cum!

 •     Îți  este  frică că vei pica BAC-ul, că va trebui să înveți toată vara pentru sesiunea din toamnă
 •     Colegii tăi vor fi liberi, liberi să intre la facultatea dorită, tu vei sta închis în casă și vei învăța pe caniculă.
 •     Cum ai putea să asimilezi atâta materie adunată  în cei 4 ani?
 •     Cum să te organizezi? Cu ce să începi?

RECENZII VIDEO

Playlist

5 Videos

 

                                                  Și eu am fost ca tine! Și te înțeleg perfect!

          Chiar dacă au trecut mulți ani de atunci, îmi amintesc perfect acea perioadă grea. Eram în clasa a-XII-a și mă pregăteam pentru BAC. Îmi conspectam sute de formule  și mă chinuiam să le rețin. Multe erau în plus însă eu nu știam asta atunci. Învățam tot ce se putea, nu știam ce să selectez, nu știam ce se dă la examen. Îmi imaginam că poate să pice orice. Stăteam nopți întregi și lucram sute de probleme, culegeri întregi. Nimeni nu-mi spunea ce să lucrez și cum să mă pregătesc pentru BAC. La ore profesorul de matematică își preda materia și nu aveam idee nici măcar cum arată un subiect de BAC. Trebuia să învăț totul.

E foarte greu să nu știi cum, cât și ce să înveți!

Ce solutie am pentru tine?

Sunt Iuliana Albu, profesor de matematică și fondatoarea Centrului de meditații Eduking.

În ultimii ani am ajutat peste 1000 de elevi să ia BAC-ul la matematică cu nota dorită.

Am lucrat mulți ani în câteva licee renumite din Bucuresti și am participat de multe ori la corectat subiecte de BAC.

Știu care sunt tipurile de exerciții care se dau la BAC, știu cum trebuie redactat fiecare exercițiu după barem pentru a primi punctajul maxim, știu tot ceea ce  trebuie învățat pentru succesul examenului de BAC.

Te invit alături de mine într-un program eficient de pregătire în care vom lucra împreună pe subiecte care se dau la BAC și îți  voi arăta tot ceea ce este nevoie să știi.

Sutele de elevi pregătiți  de mine  sunt dovada  că te pot ajuta la fel și pe tine.

Nu o pot face eu singură, trebuie să pornim la drum împreună!

Cum se desfasoară cursul?

Vom lucra împreună subiecte de BAC, la fiecare întâlnire îți voi explica toate formulele folosite și îți voi arăta cum trebuie redactat fiecare exercițiu în parte pentru a obține punctajul maxim din barem.

Îți voi spune de fiecare dată care sunt exercițiile care au cele mai mari șanse să pice și îți voi explica totul astfel încât să înțelegi.

Vei avea toată materia de care ai nevoie, vei primi fișe cu formulele necesare și metoda prin care să le reții mai ușor, metoda testată pe toți foștii cursanți pregătiți de mine.

Vei avea înregistrate toate întâlnirile nostre LIVE astfel încât să le poți relua ori de câte ori dorești.

Toată experiența mea din ultimii  20 de ani o transpun în acest program prin care te ajut să te pregătești eficient și mult mai usor la matematică.

Nu este nevoie să știi matematică pentru un anumit nivel, te pot ajuta chiar și dacă nivelul tău este foarte scăzut.

Am avut mulți elevi pe care i-am luat de la zero și toți s-au descurcat super bine la BAC .

 

  O poti face și tu! Trebuie doar să-ți dorești!

INSCRIE-TE LA CURSUL DE PREGATIRE BAC MATEMATICA M1 sau M2+M3- REZERVA-TI LOCUL!

De ce să mă alegi pe mine?

Experienta de peste 20 ani in pregatirea examenului de Bacalaureat;

Sute de elevi pregatiti cu succes;

Experienta la catedra unor licee renumite din Bucuresti;

Experienta ca profesor corector la examenul de BAC;

Pregatirea mea profesionala (Facultatea de matematica, Master in cadrul Facultatii de matematica, Universitatea Bucuresti).

RECENZII

ÎNSCRIE-TE LA CURSUL DE PREGĂTIRE BAC MATEMATICĂ M1 sau M2+M3 - REZERVĂ-ȚI LOCUL!

BENEFICII ȘI BONUSURI

Iată principalele beneficii care le vei avea intrând în programul de pregătire cu mine:

 • Ne  vom întâlni LIVE de doua ori pe saptamână si vom lucra împreună pe subiecte de BAC;
 • Experiența mea cu peste 1000 de elevi pregătiți cu succes în ultimii ani, inclusiv cu fiul meu cel mare care a dat BAC-ul în 2021;
 •  Vei primi toate formulele și materialele necesare pentru pregătirea BAC-ului la mate;
 • Vei avea toate lecțiile video înregistrate și le vei putea accesa oricand, tot ce ai nevoie fiind un dispozitiv (telefon,tableta,laptop);
 • Vei învăța mai multe metode de rezolvare a exercițiilor de BAC și îți voi spune de fiecare dată care este cea din barem și cum să redactezi pentru a primi tot punctajul;
 • Vei avea parte de simulari LIVE  GRATUITE pe parcursul cursului pentru a te obișnui cu atmosfera de examen și încadrarea în timp;
 • Te scap de sentimentul că nu o să reușești și te voi ajuta să recapeți încrederea în tine;
 • Te ajut să înveți logic, te ajut să reții toate formulele necesare , îți arăt care este structura examenului  și cum poți obține punctaj maxim;
 • Un workshop GRATUIT cu un specialist care îți va vorbi despre cum să gestionezi emoțiile, frica de examen și cum trebuie să te mobilizezi pentru a obține nota visată;
 • Acces în grupurile de Facebook și WhatsApp unde vor fi și colegii tăi și vei simti spiritul de echipă.

INTRĂ ÎN COMUNITATEA NOSTRĂ

Examenul tău devine examenul meu și împreună îl vom trece cu brio. 100% promovabilitate.

    TE POT AJUTA SĂ IEI BAC-UL LA MATEMATICĂ CU NOTA PE CARE ȚI-O DOREȘTI?

    Sunt absolut sigură că DA,  TE POT AJUTA așa cum i-am ajutat pe cei peste 1000 de elevi pregătiti de mine  în ultimii 20 de ani.
Shopping Cart