Termeni Si Conditii

Acest site apartine de Iuliana Albu.

 

Iuliana Albu isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de utilizare si celelalte reguli care apar pe site prin propria vointa. Continuarea utilizarii site-ului sau a oricarui material oferit prin intermediul acestuia, dupa ce astfel de notificari au fost publicate, constituie acceptul dumneavoastra privind aceste modificari.

 

OBLIGATIILE VIZITATORILOR

Utilizand acest site, sunteti de acord sa:

• oferiti informatiile solicitate de website cu acuratete, actuale si complete;
• sa nu incarcati, publicati sau sa transmiteti in oricare alt mod prin intermediul site-ului virusi sau alte fisiere disruptive sau distructive;
• sa nu intrerupeti sau sa interferati cu securitatea site-ului, sau sa cauzati pagube in orice alt mod acesteia, sau materialelor, resurselor sistemului, parolelor, sau retelelor conectate sau accesibile prin intermediul site-ului sau alte site-uri afiliate sau legate.

 

RASPUNDEREA

Sunteti in intregime responsabili pentru toate actiunile pe care le intreprindeti pe acest site. Acest site este oferit pentru utilizarea dumneavoasta personala. Nu aveti dreptul sa distribuiti, sa faceti schimb, sa modificati, sa vindeti sau sa transmiteti nimic din ceea ce copiati de pe acest site, incluzand, dar nu limitat, la orice imagine, text, audio sau video, pentru realizarea oricarei afaceri sau scop comercial ori public. Atat timp cat sunteti de acord cu acesti temeni de utilizare, Iuliana Albu va ofera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat de accesare si de utilizare a acestuit site. Sunteti de acord de asemenea sa nu intrerupeti sau sa incercati sa intrerupeti functionarea acestui site in orice fel.

 

COLECTAREA DATELOR PERSONALE

Atunci cand este necesar, va vom solicita informatii care va identifica personal sau care ne ofera posibilitatea de a va contacta. Aceste informatii sunt utilizate pentru alcatuirea unor statistici generale si observarea celor mai vizitate pagini.

 

UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Iuliana Albu nu va vinde, inchiria sau schimba bazele de date pe care le detine.

Folosim datele dumneavoasta personale in urmatoarele scopuri:

• pentru a ne asigura ca site-ul nostru este util;
• pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul conform cererilor dumneavoasta;
• pentru a va putea trimite informatiile pe care le-ati solicitat si a va tine la curent cu activitatile desfasurate de Iuliana Albu.

Iuliana Albu va divulga datele dumneavoastra personale numai in conditiile impuse de lege sau cand cu buna credinta considera ca aceasta este necesar.

 

DATELE CURSANTILOR SI PARINTILOR

Informatiile despre cursanti si parinti vor fi folosite numai de Iuliana Albu, cu scopul de a ii informa pe acestia despre activitatea desfasurata in cadrul centrului si pentru trimiterea corespondentei. Prin completarea oricarui formular de pe acest site, dumneavoastra consimtiti sa va introducem in baza noastra de date.

 

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Iuliana Albu se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoasta personale. Folosim o varietate de metode si tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata.

 

PROTECTIA DATELOR MINORILOR

Acest site are ca principal scop informarea potentialilor clienti, a cursantilor si a parintilor. Pentru a realiza acest lucru, Iuliana Albu poate publica fotografii ale copiilor care participa la activitatile centrului. 

 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, aveti urmatoarele drepturi:

• dreptul la informare (art.12)
• dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
• dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
• dreptul de opozitie (art.15);
• dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
• dreptul de a va adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de Iuliana Albu in conformitate cu scopurile mentionate mai sus.

Shopping Cart