CENTRUL DE MEDITAȚII EDUKING ORGANIZEAZĂ:

SIMULĂRI ONLINE PENTRU EVALUAREA NAȚIONALĂ

MATEMATICĂ

LIMBA ROMÂNĂ

LIVE pe ZOOM

SÂMBĂTĂ, 15 IUNIE

Ora 9.00-SIMULARE Limba Română

DUMINICĂ, 16 IUNIE

Ora 9.00-SIMULARE Matematică

___________________________________

Stiati ca SIMULARILE au rolul de a-i ajuta pe elevi sa se familiarizeze cu structura si atmosfera examenelor iar elevii care sustin mai multe simulari inaintea examenelor oficiale reusesc sa obtina note mai mari?
Va asteptam sa participati la SIMULARILE organizate de Centrul de meditatii EDUKING, prin care copiii vor putea sa-si verifice nivelul actual la matematica si limba romană.

                                                                      Trimite invitatia  colegilor si prietenilor! 

                     

www.eduking.ro                                                                www.iulianaalbu.ro                                                               Tel 0729486557

Centrul de meditatii EDUKING este specializat pe matematică și limba română pentru examenele naționale de  Evaluare Națională și Bacalaureat.

Profesorii noștri sunt calificați și au facultățile de profil absolvite, iar rezultatele lor cu elevii au fost în fiecare an peste așteptări.

În cadrul Centrului de Meditații Eduking s-au pregătit cu succes peste 2000 de elevi în ultimii 6 ani.

Rezultatele din planul educațional, încrederea parinților și elevilor s-au materializat în activitatea de bussines, astfel Centrul nostru a primit numeroase diplome și trofee, calificându-se pe locul I pe Sector și locul 2 pe Municipiul București si pe tara în topul de succes al firmelor cu acest profil de activitate în anul 2023.

Beneficii Simulare:

În cadrul Centrului de Meditații EDUKING oferim meditații la matematică și limba română, clasele V-XII,  precum și programe specializate de pregătire pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Cum a ajuns Eduard, în numai 2 luni, să se perfecționeze pentru nota 10.00.

„La matematică am luat 10 și sunt 100% sigur că nota aceasta m-a ajutat să intru la ce liceu doream.

„Pregătirea cu dumneavoastră mi s-a părut foarte bună, am învățat metode foarte eficiente de a rezolva exercițiile și a redacta corect. Sunt convins că m-a ajutat destul de mult.”
Perioadă de pregătire 2 luni.

A aflat de program de pe Internet, site-ul www.iulianaalbu.ro.

A vrut să fie mai sigur pe el la EVALUARE și să știe tot ce era de știut. 

Înainte era în regulă cu materia, dar simțea că mai are câteva lacune care l-ar fi costat câteva puncte la EVALUARE dacă nu erau rezolvate.

Până la înscriere s-a pregătit singur, dar a observat că metoda nu era foarte eficientă.

A reușit pentru că la fiecare exercițiu găsea o metodă foarte rapidă de a-l rezolva și a redactat rezolvarea detaliat. 

„Cele mai importante lucruri au fost acele formule de rezolvare care scurtau exercițiile mult mai mult și ne salvau timpul.”

 

„Consider că un elev ar trebui să se alăture acestui program, deoarece, asemenea mie, se poate să aibă niște mici găuri în cunoștințe, pe care nici nu le cunoaște, și sigur va afla niște noi lucruri care-l vor ajuta foarte mult la examen.”

Cum a ajuns Matei, în numai 9 luni, să obțină nota 9.85 la EVALUARE.

„Cel mai mult a contat faptul că ne spuneați problemele care aveau cea mai mare posibilitate de a fi în EVALUARE NAȚIONALĂ și pentru că lucram foarte multe modele de EVALUARE NAȚIONALĂ și m-am obișnuit cu structura acestora, ceea ce m-a ajutat enorm în rezolvarea lor.”
Perioadă de pregătire 10 luni.

A aflat despre programul de pregătire de la părinții lui care căutau acest gen de cursuri. Decizia de a se înscrie a fost influențată de opțiunea de a face pregătirea online dar și de părererile celor care au participat anterior la acest curs. În trecut avea mici dificultăți în a înțelege și a duce la capăt a problemelor.

A mai încercat să facă pregătire, în mai multe cazuri, dar a renunțat la ele pentru că simțea că nu-l ajutau.

„…am obținut nota 9.85, care m-a ajutat extraordinar de mult pentru că mi-a ridicat media considerabil și mi-a permis să intru la liceul dorit.”

RECENZII