CENTRUL DE MEDITAȚII EDUKING ORGANIZEAZĂ:

SIMULĂRI ONLINE PENTRU BACALAUREAT

MATEMATICĂ

LIMBA ROMÂNĂ

LIVE pe ZOOM

SÂMBĂTĂ, 15 IUNIE

Ora 9.00-SIMULARE Limba Română

DUMINICĂ, 16 IUNIE

Ora 9.00-SIMULARE Matematică

___________________________________

Stiati ca SIMULARILE au rolul de a-i ajuta pe elevi sa se familiarizeze cu structura si atmosfera examenelor iar elevii care sustin mai multe simulari inaintea examenelor oficiale reusesc sa obtina note mai mari?
Va asteptam sa participati la SIMULARILE organizate de Centrul de meditatii EDUKING, prin care vă puteți verifica nivelul actual la matematica si limba romană.

                                                                                      Trimite invitatia  colegilor si prietenilor! 

 

www.eduking.ro                                                                           www.iulianaalbu.ro                                                                     Tel 0729486557

Centrul de meditatii EDUKING este specializat pe matematică și limba română pentru examenele naționale de  Evaluare Națională și Bacalaureat.

Profesorii noștri sunt calificați și au facultățile de profil absolvite, iar rezultatele lor cu elevii au fost în fiecare an peste așteptări.

În cadrul Centrului de Meditații Eduking s-au pregătit cu succes peste 2000 de elevi în ultimii 6 ani.

Rezultatele din planul educațional, încrederea parinților și elevilor s-au materializat în activitatea de bussines, astfel Centrul nostru a primit numeroase diplome și trofee, calificându-se pe locul I pe Sector și locul 2 pe Municipiul București si pe tara în topul de succes al firmelor cu acest profil de activitate în anul 2023.

Beneficii Simulare:

În cadrul Centrului de Meditații EDUKING oferim meditații la matematică și limba română, clasele V-XII,  precum și programe specializate de pregătire pentru Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Elevi care s-au pregătit în anii trecuți.

Citește despre realizările lor.

Cum a ajuns Izabela de la frica de a pica BAC-ul la matematică, pentru că era foarte în urmă cu materia, în 9 luni, la nota 9,60.

Izabela studiază acum în cadrul Universității Politehnice din București, Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor(FAIMA). A aflat de programul meu de pe un site de meditații. În urma participării la un webinar, a observat rabdarea și modul de predare.

La prima ședință și-a dat seama că era foarte în urmă cu materia și era convinsă că nu va face față examenului. Între timp a realizat că poate înțelege foarte ușor și că matematica trebuie să fie cel mai mic motiv de îngrijorare. Până să se înscrie în program a încercat să învețe singură, dar a conștientizat că are nevoie de cineva experimentat care să o îndrume. Pregătirea a ajutat-o să evolueze și să înțeleagă ceea ce până atunci i se părea imposibil. Modul de lucru i s-a părut organizat, iar explicațiile pe măsură. A reușit pentru că a fost organizată, a fost atentă la tot ce s-a lucrat și a găsit motivația pentru obiectivul fixat.

A început pregătirea cu 9 luni înainte de examenul de Bacalaureat. Au ajutat-o temele, lucrul direct pe subiectele de BAC pentru a reuși să obțină punctaj maxim, prin pregătirea online a câștigat timp, iar lecțiile înregistrare au ajutat-o să recapituleze oricând a avut nevoie. A obținut nota 9.60 la examen, notă care i-a ridicat foarte mult media de admitere la facultate și a reușit să intre unde și-a dorit.

Este convinsă că orice elev care nu este stăpân pe sine la această materie, și-ar dori pe cineva experimentat și calificat să-l ajute, nu numai să promoveze examenul de Bacalaureat dar și să o facă cu o notă mare. Desigur, elevul trebuie să manifeste interes și atenție pentru aceaste cursuri și această materie, cu scopul de a atinge ceeea ce și-a propus, adică să ajungă la o facultate cât mai bună. Împreună putem reuși!!!

Cum a ajuns Daniela de la lipsa de organizare și îndrumare a unui expert, în 6 luni, la nota 8,50.

Daniela a intrat la Academia de Studii Economice, Facultatea de Economie Agroalimentară și de Mediu. A aflat de programul meu de pe un site de meditații, iar după ce a citit recenziile din pagina de Facebook s-a hotarât să încerce.

Anterior încercase și cu alți profesori, dar nu i-au fost de ajutor.

A vrut să știe cum să învețe, cum să se organizeze pentru că nu avea nicio idee și nici nu prea înțelegea bine matematica. A încercat să se bazeze pe ceea ce făcea la clasă, dar nu a fost suficient. A decis că are nevoie de ceva mai mult, nu știa cum să se organizeze, cum să se motiveze, cum să învețe.

Înscriere în program a ajutat-o și i-a placut foarte mult pentru că a găsit motivația, a început să lucreze foarte multe teste, ceea ce i-a dat multă încredere.

Pregătirea a durat 6 luni. Pentru ea a contat interacțiunea profesor-elev.

A obținut nota 8.50 la BAC, notă care i-a fost de ajutor pentru a intra la facultate. Consideră că acest program de pregătire se potrivește oricărui elev care-și dorește să promoveze examenul de Bacalaureat și să ia o notă mare. Ea a înțeles explicațiile oferite în cadrul ședințelor de pregătire și acest lucru a facut-o fericită.

Cum a ajuns Ana de la matematica complicată, lipsă strategie de învățat, redactare incompletă, în 3 luni, la nota 9,35.

Ana este studentă la Facultatea de Economie și Drept din Târgu Mureș, specializarea Finanțe și Bănci.

A aflat de programul meu dintr-un grup de Facebook, a participat la un webinar gratuit, i-a plăcut modul de predare și s-a decis să se înscrie. Nu știa cum să învețe, cum să rețină modul de rezolvare, nu cunoștea tipurile de probleme care pot apărea la examen, matematica i se părea foarte complicată. A încercat să învețe singură, dar se bloca la rezolvarea exercițiilor și nu reușea să le termine. Pregătirea a ajutat-o foarte mult, a învățat să redacteze corect problemele, s-a familiarizat cu tipurile de subiecte.

A reușit pentru că a muncit, a fost atentă la meditații, și-a făcut temele.

Pregătirea a durat 3 luni. Au contat pentru ea explicațiile, modul de redactare, tipurile de subiecte bine alese.

Nota ei a fost 9.35. La facultate, nota de la matematica a avut pondere 70%, ceea ce a facilitat admiterea la buget.

Recomandă elevilor care au dorința să înțeleagă matematica și vor o notă mare la BAC, să intre în programul meu pentru că pe ea a ajutat-o să ia o notă bună.