Care sunt cei 7 pasi ai succesului pentru o nota mare la Evaluarea Nationala

Cum să fixeze incet si sigur cerintele specifice la matematica

Inscrie-te si vei primi etapele STRATEGIEI DE PREGATIRE care garanteaza reusita.

Distribuie mai departe pentru a-ți ajuta prietenii să aibă acces la aceste informații valoroase.

Ce primești concret dacă te abonezi?

Despre Iuliana Albu

Pregatesc elevii la matematica de peste 20 de ani pentru examenele nationale. Peste o mie de elevi au intrat la cele mai bune licee din Bucuresti si din tara.  Am perfecționat metoda prin care copiii pot fixa  si intelege materia de examen cel mai usor.

Probabil că îmi cunosc profesia cel mai bine si sunt printre cei mai experimentati profesori din Romania. Am expertiza foarte de mare pe aceasta metoda de predare astfel incat atat parintii cat si copiii sunt incantati de progresul pe care il reusec, indiferent de momentul sau nivelul .

Am infiintat Centrul de Meditatii EDUKIG specializat pe matematica si limba romana pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat cu rezultate de exceptie pentru elevii din toata tara.

Inca de la 4 ani pasiunea mea a fost si a ramas sa explic matematica copiilor.

Mi-am descoperit vocația și pasiunea încă din copilarie, când bunica mea îmi scria pe caiet un sir lung de calcule iar eu le rezolvam de fiecare dată perfect, chiar dacă aveam doar 3-4 ani.

Acum, bunica mea are 95 de ani și încă știe tabla înmulțirii la perfecție și zeci de poezii din vremurile ei.

Jocul din copilărie pe care mi-l amintesc cel mai limpede era jocul „de-a scoala”, iar rolul meu preferat de fiecare dată era cel de profesoară.  Acest rol pe care mi-l însușeam încă de mică avea să anticipeze cariera mea didactică de mai târziu, pe care o practic cu dăruire și responsabilitate.

Cum sa perfectionezi geometria pentru examenul de Evaluare Nationala 2025

Învață cum să fixezi incet si sigur cerintele specifice

Citeste METODA DE PREGATIRE care îți prezintă cele 4 etape esențiale pentru a lucra cu incredere pentru o nota foarte buna.

Distribuie mai departe pentru a-ți ajuta prietenii să aibă acces la aceste informații valoroase.